Er applikation

Vår erfarenhet

CAD IQsystems styrka är vår långa konstruktionserfarenheten, samt vår överblick och erfarenhet att utveckla och integrera intelligent CAD-projektering med industriella processer.

Er verksamhet

Er styrka är att förse och leverera marknaden med era produkter med hög kvalitet och konkurenskraftiga priser.

Det är ni som kan ert företag bäst. Tänk igenom er egen projekterings/tillverkningsprocess. Hur skulle ni vilja effektivisera er verksamhet? Vad är det ni saknar? Hur kan man integrera projekteringen och skapa mervärden i andra delar av er verksamhet för att uppnå maximal effektivitet till minsta möjliga kostnad?

Det är mycket lättare än man tror. Struktur tänker vi alla på vid vår projektering. Det kan vara en påle, en vägg, en ytbehandling, en pelare, ett element, en skruv, en väggyta, en armeringsstång, m m. Mängden på uppslag är oändliga. Hur har ni det i er projekteringsverksamhet? Hur skulle ni vilja effektivisera ert arbete?

Vi tillsammans

Vår erfarenhet och er erfarenhet är unik. Tillsammans kan vi effektivisera hela er verksamhet. Ni kan processen –> Vi kan integreringen, Ni ställer kraven –> vi förverkligar dem.

Tillsammans med er och ert företags unika verksamhet kan vi ge er en analys på vilka effektivitetsmöjligheter som finns i er projekterings- och tillverkningsprocess.

….det är bättre att utveckla er framtid, än att invänta den…..